Hoe werkt het?

In 4 stappen een vakman in huis

Snel en simpel een vakman voor al uw klussen, zonder poespas.

1. Verstuur uw klus en vertel ons wat, waar en wanneer uw klus moet worden uitgevoerd, zodat wij op zoek kunnen gaan.

2. Wij gaan op zoek naar de juiste vakman voor uw klus, het liefst eentje bij u in de buurt voor een snelle afhandeling.

i

3. U ontvangt een bevestiging in de e-mail. Meestal belt de vakman u nog even op om alles overeen te stemmen.

4. Uw klus wordt geklaard. De vakman komt bij u langs binnen het afgesproken tijdvak en gaat aan de slag!

Stap 1: uw klus versturen

Via ons aanvraagformulier kunt u zo specifiek mogelijk aangeven om wat voor klus het gaat. Of het nou gaat om het beschilderen van uw trap, vervangen van een radiator of het ophangen van een lamp.

Zodra wij weten wat u wilt dat er gebeurt kunnen wij u direct een prijsopgave geven. Dit kan een bedrag per uur zijn of een vast eenmalig bedrag. U hoeft dit natuurlijk niet direct af te rekenen. Eerst gaan we namelijk door naar stap 2!

Stap 2: wij vinden de beste vakman

Na uw klusaanvraag kijken wij direct welke vakman het meest geschikt is voor de klus. Het liefst werken we samen met een vakman uit uw regio. Zo bent u er zeker van dat deze er snel bij kan zijn en u geen voorrijkosten hoeft te betalen.

De vakmannen die zijn aangesloten via klussersgezocht.nl zijn allemaal in het bezit van een KvK nummer en hebben geldige licenties en/of certificaten waar nodig.

Stap 3: vakspecialist neemt contact met u op

In het aanvraagformulier heeft u aangegeven op welke datum en tijd de vakspecialist moet langskomen. In de meeste gevallen neemt de vakman nog even telefonisch contact op om de afspraak te bevestigen en zich even netjes voor te stellen.

Tevens neemt hij de klus nogmaals met u door. Zo kan hij extra voorbereid langskomen, mocht er bijvoorbeeld speciaal / extra gereedschap meegenomen moeten worden.

Stap 4: uw klus wordt geklaard

Uw afspraak is bevestigd, een vakspecialist heeft u gecontacteerd. Dan kan nu de klusser bij u langskomen op het door u afgesproken datum en tijdvak.

Zodra de vakman klaar is met de werkzaamheden en deze zijn geheel naar tevredenheid uitgevoerd wenst hij u nog een fijne dag. U ontvangt vervolgens van ons de factuur. Deze kunt u makkelijk achteraf betalen met iDEAL.